Üniversitemizde Çevre Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemizde tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla söyleşi etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ERÇEVREM) ve Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliğe; çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
Etkinliğin açılışında konuşan ERÇEVREM Müdürü Doç. Dr. Hamdi Mıhçıokur 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün tarihçesi hakkında bilgiler verdi.
Üniversitemizin çevreye olan farkındalıkları hakkında bilgiler veren Mıhçıokur, üniversitemizin sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına katkı sunanlara teşekkür etti.
Etkinlik, Çevre Mühendisi Murat Çilingiroğlu’nun “ISO 14064 Standarttı, İklim Değişikliği Mücadelesi Paris Anlaşması, Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlik” konulu sunumunun ardından sona erdi.