ERÜ 'de Su Verimliliğini Artırma Konferansı Düzenlendi.

“22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla Üniversitemiz Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ERÇEVREM) ve Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından “Su Söyleşileri” programı düzenlendi.

Çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Taşcı ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan, yaşanılan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Suyun önemine dikkat çeken Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan, su yönetiminin önemine değindi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan’ın konuşmasının ardından ERÇEVREM Müdürü Doç. Dr. Hamdi Mıhçıokur ve Doç. Dr. Taner Azgın tarafından su kaynaklarının önemi ve su yönetimi konusunda bilgiler verildi. 24/03/2023