11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Fidanlar Üniversitemizde Toprakla Buluştu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Fidanlar Üniversitemizde Toprakla Buluştu.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Üniversitemiz tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kampüsü’nde düzenlenen fidan dikme törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Ekinlikte konuşan  Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, yeşili korumanın ve yeni yeşil alanların oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Rektörümüz Altun, “Bugün dikilen fidanlar ülkemize hayırlı olsun. Çocuk yaştan itibaren fidan dikim ve doğa bilincinin aşılanması gerekmektedir. Bizlerde bu bilinci aşılamak için üniversitemizdeki öğrencilerimiz ile bugün birlikte fidan dikimi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Etkinlik, çok sayıda fidanın toprakla buluşturulmasının ardından sona erdi.