ERÜ’de, Kayseri ve El Bab Şehitleri İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Bilinçli Gençler üyeleri tarafından, Kayseri'de 17 Aralık tarihinde bombalı terör saldırısında şehit düşen 15 asker ve El Bab operasyonunda şehit düşen Astsubay Yunus İşcan için fidan dikildi.

ERÜ15 Temmuz Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte, 17 Aralık Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı oluşturuldu.
Bilinçli Gençler Danışman Hocası Nimet Susam, dikilen fidanlarla şehitlerin adını yaşatmak istediklerini söyledi.

Susam, "Kulüp başkanı ve öğrenci arkadaşlarımız böyle bir fikir edindi. Biz birlikte şehitlerimizin anısına üniversite önündeki patlamada 17 Aralık Şehitlerimiz adına ve El Bab Şehidi Yunus İşcan adına düzenledik. Hem yeşillik olsun hem de şehitlerimizi yaşatmak istedik. Katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe katılan ve El Bab'da şehidi Yunus İşcan’ın eşi Özden İşcan ise, “Etrafımızda böyle bilinçli insanların olması, vatan, bayrak, imanın ne demek olduğunu bilen gençlerimizin olması beni çok duygulandırdı. Emeği geçen, yanımızda olan ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz, kalbimizde zaten yaşıyorlar ama bu toprak, ağaçlar ve bu fidanlar onların kanlarıyla yeşeriyor, yeşermeye de devam edecek” şeklinde konuştu.

17 Aralık Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı’na 60 adet fidan dikildi

Haber Videosu İçin Tıklayınız.