Türkiye Çevre Haftası Etkinlikleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 21. Öğrenci Bahar Şenliğinde Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm standı açıldı. Açılan alanda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden gelen uzmanlar öğrencilerle Çevre Söyleşisi yaptı.

Ayrıca, Orta Anadolu Tekstil A.Ş. tarafından sürdürülebilirliğe destek amacıyla, "ne kadar çevrecisin?" testi yapıldı ve katılımcılara kot sırt çantası hediyesi verildi. Kocasinan belediyesi ise alanın kurulmasına katkı sağladı ve sürdürülebilirlik temalı hediyeler verdi.

Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü öğrencileri ise hem alana destek verdi hem de sekreteryayı üstlendi. Öğrencilere kendi faaliyetlerinden ve sürdürülebilirlik çalışmalarının öneminden bahsettiler. Bahar Şenlikleri alanında açtığımız Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık temalı standımız öğrencilerden büyük ilgi gördü. Standımızı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da ziyaret etti.

Haber :